Jogi közlemény

A Magyar Ügyvédi Kamara által előírt kötelező tájékoztatás: Ezt a honlapot Dr. Balázs Katalin, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Ezt az internetes oldalt Baneth Ádám és Szeghy Barna készítette.

Jelen internetes oldal a Dr. Balázs Katalin Ügyvédi Iroda tulajdona, tartalmával kapcsolatban az alábbi felhasználási feltételek irányadóak.

A jelen internetes oldalon található információk általános, tájékoztatási célokat szolgálnak. Ugyan gondosan felülvizsgáltuk a jelen oldalra feltett információkat, nem tudunk azonban semmilyen felelősséget sem vállalni azok helyességéért, teljességéért és aktualitásáért. Ennek megfelelően nem vállalunk semmilyen felelősséget olyan károkért, amelyek abból származnak, hogy bármely természetes vagy jogi személy a jelen oldalon feltüntetett információkban megbízik.

Jelen oldal tulajdonosa szempontjából idegenek azon információk, amelyek olyan más oldalakon találhatók, amelyekről jelen oldal elérhető vagy amelyek jelen oldalra hivatkozásokat tartalmaznak. Ezen információkért így ügyvédi irodánk semmilyen nemű felelősséget nem vállal.Tekintettel arra, hogy az internet sajátosságaiból adódóan az ezen oldalon szereplő információk továbbítása során visszaélések történhetnek, ügyvédi irodánk semmilyen a jelen oldal vagy tartama felhasználásából eredő kárért felelősséget nem vállal.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.